Ambassade in Hanoi

Alle praktische informatie over onze Ambassade in Hanoi.

Adres en openingsuren

Contactgegevens, openingsuren, sluitingsdagen en routebeschrijving van onze Ambassade in Hanoi.
  1. Laatst bijgewerkt op

Contactgegevens

INFORMATIE OVER DE VERKIEZINGEN 2024 – ZIE LAGER

Contactgegevens

Hanoi Towers - 9th floor
49 Hai Bà Trưng street, 
Hanoi, Vietnam

Neem contact met ons op:

Noodnummer: +84 91 322 15 00. Deze dienst is enkel bestemd voor Belgen in nood die zich in Vietnam bevinden, en in dringende gevallen buiten de normale openingsuren van de Ambassade. Gelieve er rekening mee te houden dat Belgische burgers een e-visum nodig hebben voor Vietnam. De Ambassade van België niet kan tussenkomen in het visumproces voor Vietnam, dit is exclusief tussen de reiziger en de Vietnamese autoriteiten. Voor vragen over of problemen met Vietnamese e-visa, gelieve de Ambassade van Vietnam in Brussel te contacteren. Meer informatie over de Vietnamese e-visa kan gevonden worden in ons advies (scroll naar beneden en selecteer 'Vietnam' in het drop-downmenu). De wachtdienst zal niet antwoorden op administratieve vragen, vragen over visumdossiers of informatieverzoeken. Let op het tijdverschil met België (+5/6u).
 

Routebeschrijving


Openingsuren en sluitingsdagen


Van maandag tot vrijdag 09u00 - 12u00 en 13u30 - 16u00

Behalve voor dringende gevallen, zal de Ambassade van Belgie in Hanoi enkel bezoekers ontvangen met een bevestigde afspraak. U wordt daarom verzocht telefonisch op +84 24 3934 6179 of via e-mail op hanoi@diplobel.fed.be een afspraak te maken voordat u naar de Ambassade komt

BELANGRIJKE MEDEDELING - VERKIEZINGEN

Op woensdag 5 juni 2024 gaat de stemming voor de Belgische Federale parlementsverkiezingen en de Europese verkiezingen op de ambassade door. Het volledige team van de ambassade zal hiervoor worden ingezet.

Op deze dag zullen de loketten voor consulaire dienstverlening gesloten zijn en kunnen er geen aanvragen voor attesten, paspoorten, e-ID, visa,… in ontvangst genomen worden.

Bedankt voor uw medewerking. 

Meer info over de verkiezingen kan u hier vinden:

Stemmen op de ambassade (PDF, 97.2 KB)

Persoonlijk stemmen in België (PDF, 81.67 KB)

Per volmacht stemmen in België (PDF, 74.68 KB)

Stemmen per briefwisseling (PDF, 70.2 KB)

Identificatie formulier (PDF, 115.67 KB)

Inlichtingen formulier (PDF, 142.71 KB)